Τι ζώδιο είναι, να σου πω τι δώρο να του κάνεις

Κριός: Σαν να λέμε μονίμως ανικανοποίητος! Ό, τι και να κάνεις,  πάντα θα θέλει κάτι περισσότερο. Μην τρελαίνεσαι, το κλειδί είναι να τον ξαφνιάσεις. Αν το καταφέρεις, θα είσαι η θεά του.

Ταύρος: Είναι ο τύπος που θα ξεψειρίσει το δώρο του. Το θέλει φίνο, καλόγουστο και -το χειρότερο;- δεν συμβιβάζεται ποτέ! Επειδή όμως δεν γεννηθήκαμε όλοι εφοπλιστές, σαν εναλλακτική κράτα ότι πεθαίνει για το καλό φαγητό.

Δίδυμος: Ακόμα και στα δώρα θέλει μια δόση τρέλας. Μην διανοηθείς καν να επιλέξεις κάτι κλασικό γιατί θα δεις αμέσως την ξινίλα να παραμορφώνει όλα του τα χαρακτηριστικά. Επέλεξε την οδό των εκπλήξεων και τότε να είσαι σίγουρη ότι χτύπησες φλέβα.

Καρκίνος: Είναι ένα από τα σπάνια δείγματα που μάλλον θα το κλείσουμε σε γυάλα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει παράπονο για το δώρο που θα του πάρεις. Είναι συναισθηματικός και του αρκεί μόνο η χειρονομία σου!

Λέοντας: Κυνηγάει πάντα και χωρίς κανένα δισταγμό ότι πιο εντυπωσιακό. Το θέλει λαμπερό, πληθωρικό και αν είναι και ακριβό τόσο το καλύτερο. Αν θες να τον εντυπωσιάσεις μάλλον θα πρέπει να ξοδευτείς.

Παρθένος: Με άλλα λόγια υποχόνδριος ή αλλιώς λάτρης του προγράμματος. Διάλεξε το χαρακτηριστικό του συντρόφου σου και πήγαινε στα μαγαζιά να διαλέξεις ανάμεσα σε αντιβακτηριδιακό σαπούνι και ατζέντα για να οργανώνεται.

Ζυγός: Το συνώνυμο του ανθρώπου που απαιτεί συνέχεια και τα πάντα. Είναι επιλεκτικός και δε συμβιβάζεται.  Αφιέρωσε πολλές ώρες για να βρεις αυτό το μοναδικό που ψάχνει γιατί αλλιώς είναι ικανός να στο γυρίσει πίσω.

Σκορπιός: Είναι το ζώδιο που χρειάζεται συγκεκριμένο timing ακόμα και αν θες να του κάνεις δώρο. Φρόντισε να μην υπάρχουν εντάσεις πριν του το δώσεις γιατί είναι πιθανό να νομίζει ότι πας να το δωροδοκήσεις.

Τοξότης: Είναι ανέμελος και δεν επιλέγει ποτέ τα ίδια και τα ίδια. Γι΄αυτό το λόγο βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει αν θες να του πάρεις δώρο. Το πιο σημαντικό για εκείνον όμως είναι να καταλάβει ότι του το προσφέρεις με όλη σου την αγάπη.

Αιγόκερως: Εδώ έχεις μπλέξει με έναν άντρα παραδοσιακό που λατρεύει τη καθημερινότητά του και μισεί τις αλλαγές. Επέλεξε ένα πρακτικό δώρο που θα μπορεί άνετα να το συνδυάσει με το αγαπημένο του κοστούμι.

Υδροχόος: Όχι απλά δεν τον νοιάζει η αξία του δώρου που θα του κάνεις αλλά ούτε καν που θα του περάσει από το μυαλό. Θα λατρέψει οτιδήποτε του δώσει τη δυνατότητα να πάει ένα βήμα παραπάνω τις γνώσεις και τη φαντασία του.

Ιχθύες: Και όλο σου το μισθό να έχεις ξοδέψει για να του αγοράσεις δώρο να είσαι σίγουρη πως δεν πρόκειται να νοιαστεί αν δεν το συνοδεύεις με μια κάρτα. Είναι συναισθηματικός τι να κάνουμε; Αν τον θες λοιπόν προνόησε!

Πηγή

Leave a comment

Your email address will not be published.

*