Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπόντα για την Καινούργιου που συζητήθηκε…

Αν θέλει να είναι κανείς αντικειμενικός, μπορεί να πει ότι κάποια πράγματα απλώς δεν λέγονται στον τηλεοπτικό «αέρα», όποιον κι αν αφορούν.

Αν πάλι η αντικειμενικότητα δεν είναι ακριβώς το ζητούμενο, μπορεί να υποθέσει ότι αυτά που ειπώθηκαν το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ήταν απλώς μία πιο… ιδιωτική κουβέντα που τελικά βγήκε «αέρα».

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του “Happy Day” άρχισε να σχολιάσει βίντεο που είχε προηγηθεί με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει δηλώσεις στο περιθώριο πρεμιέρας θεατρικής παράστασης και φυσικά να δέχεται και ερωτήσεις αναφορικά με τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Όταν απασχολείς τον κόσμο και με την προσωπική ζωή σου, τότε μοιραία ο κόσμος θέλει να μαθαίνει. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να λες σε συνεντεύξεις σου πώς ο Βασίλης είναι ο πρίγκιπας σου, ο άντρας της ζωής σου και άλλα πολλά είναι λογικό οι δημοσιογράφοι να ρωτούν. Αυτά, κορίτσι μου, δεν τα λες. Αν δεν έχεις βάλει κοτρώνα στο χέρι, δε μιλάς έτσι», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.

Τα συμπεράσματα δικά σας, η απάντηση αναμένεται. Μπορεί και όχι, όμως…

Πηγή

Leave a comment

Your email address will not be published.

*