Κάντε το χωρισμό σας λιγότερο καταθλιπτικό με το νέο εργαλείο του Facebook

χωρισμός

Κάντε το χωρισμό σας λιγότερο καταθλιπτικό με το νέο εργαλείο του Facebook που θα σας επιτρέψει να κρύψετε όλα τα post από τον/την πρώην σας!

Είχατε μόλις έναν άσχημο χωρισμό; Δεν θέλετε πλέον να βλέπετε κανένα post από τον/την πρώην σας χωρίς ωστόσο να τον/την κάνετε unfriend ή block; Τι θα κάνετε λοιπόν, για να δραπετεύσετε από τα social media;

Ε μην ανησυχείτε! Το Facebook είναι εδώ για να κάνει τον χωρισμό σας… ευκολότερο! Το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας επιτρέπει να κρύβετε τα posts από τον/την πρώην σας αυτόματα (ή να κρύψετε τα δικά σας posts από αυτούς) όταν αλλάξετε το relationship status σε single ξανά. Όλα τα στοιχεία και τα ίχνη από την τελευταία σας σχέση επίσης μπορούν να κρυφτούν από την επιλογή ‘public’ με την χρήση αυτού του χαρακτηριστικού. Το Facebook επίσης προσφέρει στους χρήστες την επιλογή του περιορισμού του πόσο συχνά βλέπετε δημοσιεύσεις από τον/ την πρώην σας από την στιγμή που θα αλλάξετε το relationship status σας. Αυτό το χαρακτηριστικό αναμένεται να βγει και στα mobile apps σύντομα.

Τώρα, όταν ένας χρήστης αλλάξει το relationship status σε single, θα του δοθούν αυτόματα τρεις επιλογές:

Στην πρώτη επιλογή: ο χρήστης χωρίς να πρέπει να κάνει unfriend ή block τον/την πρώην να μπορεί να βλέπει τα λιγότερα δυνατά από τις δημοσιεύσεις του. Εάν ένας χρήστης επιλέξει “see less of”, αυτό σημαίνει πως οι δημοσιεύσεις του/της πρώην δεν θα ξεπηδούν στο News Feed, και το όνομά του δεν θα προτείνεται όταν γράφετε ένα νέο μήνυμα ή κάνετε tag τους φίλους σας σε φωτογραφίες.

Η δεύτερη επιλογή είναι να περιορίσετε τα status updates, photos, ή videos που ο/η πρώην σας μπορεί να δει. Βασικά, αυτή η επιλογή θα κάνει update στα privacy settings σας και θα κρύψει posts από τον/την πρώην.

Εντέλει, οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν ποιος μπορεί να δει προηγούμενα posts που περιλαμβάνουν τον/την πρώην σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε untag τον εαυτό σας από posts του/της πρώην που στο παρελθόν σας είχε taggάρει, κι έτσι θα μπορέσετε και να ξεχάσετε πως κάποτε τον/την γνωρίζατε.

Όπως αναφέρει το secnews, κανένα από αυτά τα settings δεν ανακοινώνεται δημοσίως, και ο/η πρώην σας δεν θα πάρει χαμπάρι πως εσείς έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις αυτές.

ΠΗΓΗ

Leave a comment

Your email address will not be published.

*