Αστρολογικό Δελτίο 13-1-2016

Τα σχέδια που θα φανταστούμε σήμερα μπορεί να είναι εξωπραγματικά και να μην έχουν ρεαλιστική βάση εξ αιτίας της υπεραισιοδοξίας μας. Η διάθεσή μας θα είναι πολύ καλή και θα υπάρχει κατανόηση και συνεννόηση με τους άλλους. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και τύχη σε οικονομικά ζητήματα και θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε δυσκολίες που μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικά ταξίδια πιθανόν να προκύψουν σε κάποιους και θα έχουν πολύ θετικά και μακρόχρονα αποτελέσματα.

Ονειρικές καταστάσεις

Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας από τις 12 Ιανουαρίου, στις 03:09 τα ξημερώματα μέχρι τις 13 Ιανουαρίου στις 01:53, το μεσημέρι όπου εισέρχεται στους Ιχθείς. Από την Σελήνη στους Ιχθείς ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και Ιχθείς, αλλά και οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Θα υπάρχει αυξημένη διαίσθηση και δημιουργική φαντασία και θα έχουμε ονειρική διάθεση. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ υποστηρικτικές  και θα έχουμε την τάση να βοηθούμε τους άλλους. Ωστόσο η διάθεση μας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάχρηση ουσιών ή αλκοόλ.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Άρη, μπορεί να μας δημιουργεί την αίσθηση ότι τα προβλήματά μας είναι αξεπέραστα, όμως εξ αιτίας της πίεσης θα έχουμε αναλαμπές που θα μας οδηγούν στην επίλυσή τους.

Ο βαθύς ευαίσθητος εαυτός

Από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τον Τοξότη, ευνοούνται περισσότερο ταζώδια της Φωτιάς, δηλαδή οι Κριοί, οι Λέοντες, και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι, και οι Υδροχόοι, του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούςπλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με άτομα που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά μας, αλλά και θα μας βοηθήσουν στην επίλυση κυρίως των οικονομικών προβλημάτων. Οι αισθηματικές μας σχέσεις γίνονται περισσότερο ουσιαστικές και αισθησιακές. Πιθανόν να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους ανθρώπους.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Στην καριέρα σας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές σας. θα κάνετε κάποιες συναντήσεις από τις οποίες θα ωφεληθείτε επαγγελματικά. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε υποστήριξη από το στενό σας περιβάλλον, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και αποφεύγεται να εμπλακείτε σε παράτολμες κινήσεις, αν θέλετε να προχωρήσετε με σταθερότητα στην καριέρα σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, κάποια τυχαία γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε λύσεις των προβλημάτων σας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, άλλωστε θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να έχετε την αποδοχή των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας. εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον οικονομικό τομέα και στην καριέρα σας, για να κάνετε τις σωστές επιλογές, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, με την αυξημένη διορατικότητά σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια παλιότερα ζητήματα που σας καθυστερούσαν και δεν μπορούσατε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για προβολή των δυνατοτήτων σας και θα μπορείτε να είστε πειστικοί με τους συνεργάτες σας. Οικονομικά θα υπάρχει σταθερότητα και βελτίωση των εσόδων σας, αποφύγετε τις σπατάλες και τις προκλήσεις, αν πιστεύετε ότι ήρθε η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:

Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Τρίγωνο Δίας
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός
Ήλιος Σύνοδος Πλούτων
Σελήνη Τρίγωνο Άρης
Σελήνη Σύνοδος Ποσειδών
Ερμής Τρίγωνο Δίας
Ερμής Σύνοδος Πλούτων
Αφροδίτη Τετράγωνο Δίας
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος
Αφροδίτη Τρίγωνο Ουρανός
Άρης Τρίγωνο Ποσειδών
Δίας Τρίγωνο Πλούτων
Κρόνος Τρίγωνο Ουρανός
Κρόνος Τετράγωνο Ποσειδών
Ουρανός Τετράγωνο Πλούτων

Πηγή

Leave a comment

Your email address will not be published.

*